Mr Magnum II.

És ímé, megszületett a riport második része

Mr Magnum  II.

Nagyot ugrunk az időben. Hirtelen 2020 verőfényes júniusában landolunk. Egy szép sok ablakos ház ajtaján csöngetek. János épp telefonál, amikor ajtót nyit. A fontos ember! Körülvezet szépen rendbe hozott , polgári ízlés szerint berendezett, egymásba nyíló termei során. De mégis a váratlanul nagyméretű, kellemes árnyékot adó fákkal és dús vegetációval pompázó kertjében kötünk ki. Zegzugos kerti utacskákon haladunk, a teljes szabadság jegyében. Itt egyetlen növény sincs korlátozva!

-Hamarosan ünnepled legkedvesebb és legsikeresebb gyermeked, a Magnum Szauna 20. születésnapját!

-Igen, rögtön az első hirdetésben szerepelt ez a bérlemény, ami azonnal meg is ragadta a fantáziámat. Persze azóta sokat változott. Mindig valami új, vonzó részt ragasztottam hozzá. A legbüszkébb a Jacuzzira és a szauna világra vagyok. Ezek nagy csáberővel bírnak.  No és nem utolsó sorban a rendszeres műsoraink tették lehetővé Poopsie Galore megszületését is! Megízlelhettem a szórakoztatás örömét és a közönség szeretetét is! Bár sajnos Erzsikét néha jobban szeretik, de sebaj!

– Nem ez volt az egyetlen újításod, hiszen Te vezetted be és vitted sikerre a White partykat is. Hozzá kell tennem, hogy az én segítségemmel is, mert többször felléptem ezeken.

-Igen, nagyon szerettem, amiket csináltál. Aztán rendszeres meleg bulikká alakultak, több helyszínen igazi meleg ünnepekké váltak. Sok örömet szerezve a közösségnek. De sajnos egy idő múlva ellaposodtak, és belefáradtam a szervezésükbe is.

-De rögtön belevágtál a Na végre kiadásába, egy új  meleg magazint hoztál létre, amely részben elbúcsúztatta ugyan a Mások újságot, de ingyenességével, színes, korszerűbb külsejével nagyot lendített a meleg sajtón! Legértékesebb rovatát persze az általam írt színi kritikák adták. Büszke vagyok, hogy kis csoportok rendszeresen megnézték az általam ajánlott előadásokat.

-Már megint magadat fényezed! Ez az én interjúm, tudod?! De pár prosperáló év után eladtam az újságot is, amely hamarosan meg is szűnt. Később még próbálkoztam  a Bambbo éjszakai bár üzemeltetésével is, de az nem jött be igazán.

-Mégis összességében jelentős változásokhoz vezetett budapesti felbukkanásod, felpezsdítetted az álló vizet! A céhlegény hazahozta a külhonban tanultakat.

-Mit jelentett a Szauna életében a bezárás, a karantén?

-Azonnal  bezártunk, mihelyt éles lett a helyzet. Mindenkit sikerült megtartanom, ha némi fizetés csökkentés árán is. Most újra kinyitottunk és szép lassan visszatér az élet, és a programok is. Én úgy érzem szinte már csak az őre vagyok a Magnumnak, már önálló életre kelt, személyi döntéseket hoz helyettem, nekem csak segítenem kell néha.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük